"Ons Spanje"


Geniet mee van ons stukje Spanje!

Wie zijn wij?


Welkom bij Ons Spanje!


Wij zijn Belinda en Ralph Toledo en hebben enkele jaren geleden de beslissing genomen om onze droom werkelijkheid te laten worden: het vertrouwde leven in Nederland achter ons te laten en gasten in Spanje te ontvangen.


We zijn op zoek gegaan naar voor ons de perfecte locatie en hebben dit in januari 2019 gevonden in Calpe.

En op zoek gaan is ook echt op zoek gaan want we hadden nogal een wensenlijstje: mooi uitzicht, sfeervol, rust maar ook vrij dicht bij het centrum, een levendige plaats -ook in de winter- met een gezellige boulevard en fijne zandstranden, lekkere restaurants, een mooi zwembad met heerlijk zonneterras, een mooi gastenverblijf met eigen ingang en de mogelijkheid tot uitbreiding. Daarbij een mooie recreatieve omgeving.


We hebben dit alles gevonden en hebben de afgelopen jaren dan ook besteedt aan het mooier maken en inrichten van onze verblijven zodat onze gasten zich echt thuis en comfortabel voelen. Appartement Azul hebben wij geheel gemoderniseerd.
In de winter van 2020/2021 hebben wij nog twee nieuwe verblijven gerealiseerd: de 2-persoons studio Rojo en de budget 2-persoonskamer Naranja.

Deze beide nieuwe verblijven zijn beschikbaar gekomen in april 2021. Ook hebben wij onlangs nog een appartement aan het La Fossa strand gekocht. Dit appartement bevindt zich in een complex genaamd "Agua Marina". Dit complex is direct gevestigd aan de boulevard. Bij het appartement kunt u gebruik maken van 3 stuks zwembaden en een tennisbaan.


Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie of korter verblijf, de sfeer, gemoedelijkheid en onze locaties!


Groeten en hopelijk tot snel!

Belinda en Ralph