"Ons Spanje"


Geniet mee van ons stukje Spanje!

Geniet direct aan zee van de gezellige boulevard van Calpe's La Fossa!
Vanuit uw appartement bent u slechts enkele stappen verwijderd van het heerlijke zandstrand met de steenvrije, zeer geleidelijk dieper wordende Middellandse zee, of bent u bij de drie bijbehorende grote zwembaden van het complex.


Vanaf uw appartement is eigenlijk alles te voet te bereiken, de supermarkt is slechts een minuut bij u vandaan maar ook de boulevard van Arenal-Bol, de imposante Ifach rots en zelfs het gezellige oud Calpe met zijn talloze tapasrestaurantjes zijn binnen twintig minuten te voet te bereiken.


Het appartement is voorzien van één slaapkamer met een 2-persoonsbed. In de huiskamer bevindt zich tevens een kwalitatief goede slaapbank waardoor het eventueel mogelijk is om nog een persoon te laten verblijven. Een volledige badkamer met wasmachine en een complete keuken. In de gezellige woonkamer heeft u tevens een tv waarop u uw favoriete programma's gewoon kunt bekijken door te streamen. Fijn voor in de wintermaanden! Geniet vanaf uw balkon van de heerlijke middag- en avondzon met aan de ene kant uitzicht op de Salinas, de zoutmeren met zijn flamingo's en aan de andere kant de Middellandse Zee.


En natuurlijk mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten bij Ons Spanje! Gezellig zelfs, wanneer U een dag of een dag en avond bij ons door komt brengen. Genieten van het mooie uitzicht over Calpe! Wij kijken al uit naar deze ontmoeting!!