Gastenboek

28 berichten op 6 pagina's
Familie de Roon
28-08-23 22:10:18
We hebben met ons gezin een heerlijke vakantie gehad in Ons Spanje. Het zwembad, de ligbedden, het ruime appartement met een eigen zitje buiten, over alles is nagedacht. En alles gaat in een ongedwongen sfeer. Je voelt je echt welkom. Ons Spanje is echt een B&B met liefde voor de gasten, voor Calpe en de omgeving. We komen graag terug!
Lotte Knippels
26-08-23 08:29:08
Fantastisch!! Wat hebben wij ontzettend genoten. Marcus en ik zijn nog een vrij jong stel. 19 en 20, maar ook wij vonden het fantastisch hier. Wij hadden studio rojo. Echt perfect eigenlijk. Heerlijke ruime badkamer en een lekker bed. Buiten even zitten na een lange dag om gezellig de dag na te kletsen en om ons daarna klaar te maken om te uit eten.

Ook elke dag het prachtige uitzicht. Ook daar raak je nooit aan gewend.

Wij hadden ook ontbijt erbij wat ook heerlijk was.

Wij mochten de week dat wij er zaten gewoon de cabrio van Ralph en Belinda mee nemen, maar hebben toch gekozen om een scooter te huren. Echt een aanrader! Je komt overal met z,n ding. Geweldig!!

Wij hebben echt een enorme ontspannen week gehad. Je zit daar echt in de rust. Heeeerlijk vonden we dat. Even weg van de realiteit.

Kortom wij vonden het fantastisch bij Ralph en Belinda!!! Echt een aanrader!
Jacqueline van Gelderen
13-08-23 14:53:34
Wat hebben wij als gezin enorm genoten van het heerlijke zonnige verblijf bij "ons Spanje". De accomodaties Rojo en Naranja waren top, en van alle gemakken voorzien net als het heerlijke zwembad met ligbedden! Iedere ochtend werden we verwend met een heerlijk ontbijt met prachtig uitzicht op Penon de Ifach van Calpe. Ook de gezellige mee-eet avonden waren heerlijk en top verzorgd! Door de enorme gastvrijheid van Belinda en Ralph hebben we erg genoten. De omgeving is prachtig , mooie stranden,baaitjes, leuke plaatsjes, lekkere restaurants! Kortom een echte aanrader voor een heerlijk relaxte vakantie!! Ralph&Belinda&Tesa nogmaals dank en van ons een dikke tien!
John Van Woerkom
14-07-23 11:07:50
Eindelijk was het dan zover, we gingen naar Ons Spanje, naar Belinda en Ralph. Alles wat we al gelezen en gehoord hadden kwam ook uit. De gastvrijheid, de mee eet avonden, de appartement, de gezellige avonden en natuurlijk de uitjes. Het was allemaal fantastisch. We willen jullie bedanken voor de heerlijke week en we komen zeker nog eens terug!

John, Conny, Paul en Marjan
Maizie B en Patricia Meijer
03-07-23 20:28:37
Drie woorden : Gastvrij - Fantastisch - Heerlijk

Wat een mooie plek om tot rust te komen, te genieten van de gastvrijheid en het heerlijke zwembad. Mooie uitval basis om de Calpe en de omgeving te ontdekken.
Belinda en Ralph een dikke tien .... niets meer aan veranderen... en wij ... hebben alles gegeven :)
Dikke knuffel aan die lieverd TeSa
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Info