Geniet direct aan zee van de gezellige boulevard van Calpe's La Fossa!
Vanuit uw appartement bent u slechts enkele stappen verwijderd van het heerlijke zandstrand met de steenvrije, zeer geleidelijk dieper wordende Middellandse zee, of bent u bij de drie bijbehorende grote zwembaden van het complex.

Vanaf uw appartement is eigenlijk alles te voet te bereiken, de supermarkt is slechts een minuut bij u vandaan maar ook de boulevard van Arenal-Bol, de imposante Ifach rots en zelfs het gezellige oud Calpe met zijn talloze tapasrestaurantjes zijn binnen twintig minuten te voet te bereiken.

Het appartement is voorzien van één slaapkamer met een 2-persoonsbed. In de huiskamer bevindt zich tevens een kwalitatief goede slaapbank waardoor het eventueel mogelijk is om nog een persoon te laten verblijven. Een volledige badkamer met wasmachine en een complete keuken. In de gezellige woonkamer heeft u tevens een tv waarop u uw favoriete programma's gewoon kunt bekijken door te streamen. Fijn voor in de wintermaanden! Geniet vanaf uw balkon van de heerlijke middag- en avondzon en het uitzicht op de Salinas, de zoutmeren met zijn flamingo's en de Middellandse Zee aan de andere kant.  

Komt u met de auto dan is het mogelijk een parkeerplaats bij het appartement bij te huren. De kosten hiervan zijn € 10,00 per dag.

Geeft u dit wel tijdig door i.v.m. beschikbaarheid!

En natuurlijk mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten bij Ons Spanje! Gezellig zelfs, wanneer U een dag of een dag en avond bij ons door komt brengen. Genieten van het mooie uitzicht over Calpe! Wij kijken al uit naar deze ontmoeting!! 
E-mailen
Bellen
Map
Info