Geniet direct aan zee van de gezellige boulevard van Calpe's La Fossa!
Vanuit uw appartement bent u slechts enkele stappen verwijderd van het heerlijke zandstrand met de steenvrije, zeer geleidelijk dieper wordende Middellandse zee, of bent u bij de drie bijbehorende grote zwembaden van het complex.

Vanaf uw appartement is eigenlijk alles te voet te bereiken, de supermarkt is slechts een minuut bij u vandaan maar ook de boulevard van Arenal-Bol, de imposante Ifach rots en zelfs het gezellige oud Calpe met zijn talloze restaurantjes zijn binnen twintig minuten te voet te bereiken.

Het appartement is voorzien van één slaapkamer. In de huiskamer bevindt zich tevens een kwalitatief goede slaapbank waardoor het mogelijk is met 4 personen te verblijven. Een volledige badkamer met wasmachine en een complete keuken. Geniet vanaf uw balkon van de heerlijke avondzon en het uitzicht op de Salinas en de zee.  

Komt u met de auto dan is het mogelijk een parkeerplaats bij het appartement bij te huren. De kosten hiervan zijn € 10,00 per dag.

Geeft u dit wel tijdig door i.v.m. beschikbaarheid!

En natuurlijk mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten bij onze B&B! Gezellig zelfs, wanneer U een dag of een dag en avond bij ons door komt brengen. Lekker een drankje en een hapje doen en genieten van het mooie uitzicht over Calpe! Wij kijken al uit naar deze ontmoeting!! 
E-mailen
Bellen
Map
Info